Adatvédelmi irányelvek

a "Az én konyhám" alkalmazáshoz

 

Preambulum

Adatainak védelme fontos számunkra. Kérjük, olvassa el adatvédelmi irányelveinket, ha többet szeretne megtudni arról, hogyan gyűjtjük, használjuk, tároljuk és védjük személyes adatait, és milyen jogai vannak Önnek, mint érintettnek. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, és a törvényi adatvédelmi előírásoknak és jelen adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően.

1. Az adatok feldolgozásáért felelős fél elérhetőségei

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (a továbbiakban: GDPR) és más nemzeti adatvédelmi törvények értelmében felelős fél:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Németország
E -mail: hi@kantt.com

2. Általános információk az alkalmazásunk által végzett adatfeldolgozásról

Általános szabály, hogy alkalmazásainkat úgy terveztük, hogy egyáltalán ne gyűjtsenek személyes adatokat. Alkalmazásainkat az Apple App Store-on keresztül telepítjük az eszközére, és az alkalmazások minden funkciója úgy működik, hogy működjenek az eszközön. Nincsenek szervereink az alkalmazásainkhoz (kivéve az Apple CloudKit használatát, lásd alább), és semmilyen adat nem kerül átadásra. Ha önként és kifejezetten beleegyezik a névtelen összeomlási jelentések továbbításába, ezekhez az információkhoz az Apple által biztosított fejlesztői eszközökön keresztül férhetünk hozzá. A hibajelentések nem tartalmaznak személyes adatokat.

Szinkronizálási funkciók a CloudKit® használatával
Alkalmazásaink az Apple CloudKit alkalmazást használják az adatok egyszerű szinkronizálására az Apple eszközök között. A CloudKit használata során adatait egy privát adatbázisban tároljuk az Apple szerverein, amelyekhez nem férhetünk hozzá. A CloudKit -en keresztüli szinkronizálási funkció csak akkor lehetséges, ha bejelentkezik az iCloud -fiókjába (és elfogadja a vonatkozó adatvédelmi feltételeket). Az eszközök beállítási menüjében bármikor letilthatja szinkronizálási funkcióinkat alkalmazásainkhoz (-> menjen az iCloud beállításaihoz). Ezenkívül az adatvédelemmel kapcsolatos kéréseket (például a felhőalapú adatbázisban tárolt összes adat törlését) közvetlenül az alkalmazások adatvédelmi menüjéből teheti meg.

3. A személyes adatok közvetítők általi gyűjtése, tárolása és felhasználása

Alkalmazásaink terjesztéséhez az Apple App Store -t használjuk. Ha ezt a szolgáltatást használja az alkalmazásunk készülékre történő letöltéséhez, lehetséges, hogy a személyes adatokat harmadik félnek továbbítják. Más szolgáltatások, például az adatok biztonsági mentése, a szinkronizálási funkciók (CloudKit/ iCloudon keresztül) és a hibajelentések használatával is lehetséges, hogy a személyes adatokat harmadik félnek továbbítják. Ezen szolgáltatások használatakor kérjük, olvassa el a vonatkozó adatvédelmi irányelveket.
További információkért keresse fel a következő oldalt: https://www.apple.com/privacy/

4. Általános adatvédelmi jogok

A GDPR -nek megfelelően szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy teljes mértékben tisztában van minden adatvédelmi jogával. Minden felhasználó jogosult a következőkre: - Hozzáférési jog - Joga van hozzáférést kérni személyes adataihoz. - A helyesbítéshez való jog - Önnek joga van kérni, hogy javítsunk minden olyan információt, amelyet Ön pontatlannak tart. Önnek joga van arra is, hogy kérje, hogy egészítsük ki a hiányosnak ítélt információkat. - Törléshez való jog - Önnek joga van bizonyos feltételek mellett kérni személyes adatainak törlését. A feldolgozás korlátozásának joga - Önnek joga van kérni, hogy bizonyos feltételek mellett korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását. - Joga kifogásolni a feldolgozást - Önnek joga van bizonyos feltételek mellett tiltakozni személyes adatai feldolgozása ellen. - Az adatok hordozhatóságához való jog - Önnek joga van kérni, hogy bizonyos feltételek mellett továbbítsuk az általunk gyűjtött adatokat egy másik szervezetnek, vagy közvetlenül Önnek. Ha kérelmet nyújt be, egy hónap áll a rendelkezésére. Ha élni szeretne ezekkel a jogokkal, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailünkön: hi@kantt.com