Fortrolighedspolitik

til appen "Mit Køkken"

 

Præambel

Beskyttelsen af ​​dine data er vigtig for os. Læs vores fortrolighedspolitik for at lære mere om, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger, og hvilke rettigheder du har som registreret. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovpligtige databeskyttelsesbestemmelser og denne databeskyttelseserklæring.

1. Kontaktoplysninger for den part, der er ansvarlig for behandling af dine data

Den ansvarlige part i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (i det følgende benævnt "GDPR") og andre nationale databeskyttelseslove er:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Tyskland
Mail: hi@kantt.com

2. Generelle oplysninger om databehandling i vores app

Som hovedregel er vores apps designet til overhovedet ikke at indsamle personlige data. Vores apps er installeret på din enhed via Apple App Store, og alle funktioner i apps er bygget til at fungere på enheden. Vi har ingen servere til vores apps (undtagen ved hjælp af Apple CloudKit, se nedenfor) og ingen data overføres til os. Hvis du frivilligt og eksplicit accepterer overførsel af anonyme nedbrudsrapporter, kan vi få adgang til disse oplysninger via udviklerværktøjerne fra Apple. Crash -rapporter indeholder ikke personlige oplysninger.

Synkroniseringsfunktionalitet ved hjælp af CloudKit®
Vores apps bruger Apple CloudKit som en nem og sikker måde at synkronisere data mellem dine Apple -enheder. Når du bruger CloudKit, gemmes dine data i en privat database på Apple -servere, som vi ikke har adgang til. Synkroniseringsfunktionalitet via CloudKit er kun mulig, når du er logget ind på din iCloud -konto (og accepteret de respektive fortrolighedsbetingelser). Du kan altid deaktivere synkroniseringsfunktionalitet for vores apps i din enheds indstillingsmenu (-> gå til iCloud-indstillinger). Du kan også foretage fortrolighedsrelaterede anmodninger (f.eks. For at slette alle data, der er gemt i din clouddatabase) direkte fra menuen fortrolighed inde i vores apps.

3. Indsamling, lagring og brug af personoplysninger af formidlere

For at distribuere vores apps bruger vi Apple App Store. Ved at bruge denne service til at downloade vores app til din enhed, er det muligt, at personlige oplysninger overføres til tredjeparter. Også ved at bruge andre tjenester som datasikkerhedskopiering, synkroniseringsfunktionalitet (via CloudKit/ iCloud) og nedbrudsrapporter er det muligt, at personlige data overføres til tredjepart. Når du bruger disse tjenester, bedes du læse den tilhørende fortrolighedspolitik.
For mere information, besøg: https://www.apple.com/privacy/

4. Generelle databeskyttelsesrettigheder

I overensstemmelse med GDPR vil vi gerne sikre dig, at du er fuldt ud klar over alle dine databeskyttelsesrettigheder. Hver bruger har ret til følgende: - Retten til adgang - Du har ret til at anmode om adgang til dine personlige data. - Retten til berigtigelse - Du har ret til at anmode om, at vi retter alle oplysninger, du mener er unøjagtige. Du har også ret til at anmode om, at vi udfylder de oplysninger, du mener er ufuldstændige. - Retten til sletning - Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger under visse betingelser. Retten til at begrænse behandlingen - Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ​​dine personoplysninger under visse betingelser. - Retten til at gøre indsigelse mod behandling - Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger under visse betingelser. - Retten til dataportabilitet - Du har ret til at anmode om, at vi overfører de data, vi har indsamlet til en anden organisation eller direkte til dig, på visse betingelser. Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​disse rettigheder, bedes du kontakte os på vores e -mail: hi@kantt.com