Politica de Confidențialitate

pentru aplicația „Bucataria mea

 

Preambul

Protecția datelor dvs. este importantă pentru noi. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a afla mai multe despre cum colectăm, utilizăm, stocăm și protejăm informațiile dvs. personale și ce drepturi aveți ca persoană vizată. Tratăm datele dumneavoastră cu caracter confidențial și în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor și cu această declarație de protecție a datelor.

1. Datele de contact ale părții responsabile cu prelucrarea datelor dumneavoastră

Partea responsabilă în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (denumit în continuare „GDPR”) și altor legi naționale privind protecția datelor este:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Germania
E-mail: hi@kantt.com

2. Informații generale despre prelucrarea datelor de către aplicația noastră

Ca regulă generală, aplicațiile noastre sunt concepute să nu colecteze deloc date personale. Aplicațiile noastre sunt instalate pe dispozitivul dvs. prin Apple App Store și toate caracteristicile aplicațiilor sunt create pentru a funcționa pe dispozitiv. Nu avem servere pentru aplicațiile noastre (cu excepția utilizării Apple CloudKit, vezi mai jos) și nu sunt transferate date către noi. Dacă sunteți de acord în mod voluntar și explicit cu transmiterea rapoartelor de avarie anonime, putem accesa aceste informații prin intermediul instrumentelor pentru dezvoltatori furnizate de Apple. Rapoartele de blocare nu includ informații personale.

Funcționalitate de sincronizare utilizând CloudKit®
Aplicațiile noastre folosesc Apple CloudKit ca o modalitate ușoară și sigură de a sincroniza datele între dispozitivele dvs. Apple. Când utilizați CloudKit, datele dvs. sunt stocate într-o bază de date privată pe serverele Apple, care nu poate fi accesată de noi. Funcționalitatea de sincronizare prin CloudKit este posibilă numai atunci când sunteți conectat la contul dvs. iCloud (și sunteți de acord cu respectarea condițiilor de confidențialitate). Puteți dezactiva oricând funcționalitatea de sincronizare pentru aplicațiile noastre din meniul de setări al dispozitivului dvs. (-> accesați setările iCloud). De asemenea, puteți face cereri legate de confidențialitate (de exemplu, pentru a șterge toate datele stocate în baza de date cloud) chiar din meniul de confidențialitate din interiorul aplicațiilor noastre.

3. Colectarea, stocarea și utilizarea datelor personale de către intermediari

Pentru a distribui aplicațiile noastre, folosim Apple App Store. Prin utilizarea acestui serviciu pentru a descărca aplicația noastră pe dispozitivul dvs., este posibil ca informațiile personale să fie transmise unor terțe părți. De asemenea, prin utilizarea altor servicii, cum ar fi backupul de date, funcționalitatea de sincronizare (prin CloudKit / iCloud) și rapoarte de blocare, este posibil ca datele personale să fie transmise către terți. Când utilizați aceste servicii, vă rugăm să citiți politicile de confidențialitate corespunzătoare.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.apple.com/privacy/

4. Drepturi generale de protecție a datelor

În conformitate cu GDPR, am dori să ne asigurăm că sunteți pe deplin conștienți de toate drepturile dvs. de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele: - Dreptul de acces - Aveți dreptul de a solicita acces la datele dvs. personale. - Dreptul la rectificare - Aveți dreptul să solicitați să corectăm orice informație pe care o considerați inexactă. De asemenea, aveți dreptul să solicitați să completăm informațiile pe care le considerați incomplete. - Dreptul la ștergere - Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale, în anumite condiții. Dreptul de a restricționa prelucrarea - Aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. personale, în anumite condiții. - Dreptul de a vă opune prelucrării - Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții. - Dreptul la portabilitatea datelor - Aveți dreptul să solicitați transferul datelor pe care le-am colectat către o altă organizație sau direct către dvs., în anumite condiții. Dacă faceți o solicitare, avem o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail: hi@kantt.com