Politika privatnosti

za aplikaciju "Moja kuhinja"

 

Preambula

Zaštita vaših podataka važna nam je. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti kako biste saznali više o tome kako prikupljamo, koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke i koja prava imate kao nositelj podataka. S vašim osobnim podacima postupamo povjerljivo i u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovom izjavom o zaštiti podataka.

1. Podaci za kontakt osobe odgovorne za obradu vaših podataka

Odgovorna strana u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu "GDPR") i drugih nacionalnih zakona o zaštiti podataka je:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Njemačka
Pošta: hi@kantt.com

2. Opći podaci o obradi podataka putem naše aplikacije

Općenito je pravilo da su naše aplikacije osmišljene tako da uopće ne prikupljaju nikakve osobne podatke. Naše aplikacije instalirane su na vaš uređaj putem Apple App Storea, a sve značajke aplikacija izrađene su za rad na uređaju. Nemamo poslužitelje za naše aplikacije (osim koristeći Apple CloudKit, pogledajte dolje) i nikakvi podaci se ne prenose na nas. Ako dobrovoljno i izričito pristanete na prijenos anonimnih izvješća o padovima, tim podacima možemo pristupiti putem razvojnih alata koje nudi Apple. Izvješća o rušenju programa ne sadrže nikakve osobne podatke.

Funkcija sinkronizacije pomoću CloudKit® -a
Naše aplikacije koriste Apple CloudKit kao jednostavan i siguran način za sinkronizaciju podataka između vaših Apple uređaja. Kad koristite CloudKit, vaši se podaci pohranjuju u privatnu bazu podataka na Apple poslužiteljima kojima mi ne možemo pristupiti. Funkcija sinkronizacije putem CloudKita moguća je samo ako ste prijavljeni na svoj iCloud račun (i slažete se s odgovarajućim uvjetima privatnosti). Uvijek možete onemogućiti funkciju sinkronizacije za naše aplikacije u izborniku postavki vašeg uređaja (-> idite na postavke iClouda). Također, možete upućivati ​​zahtjeve vezane za privatnost (npr. Brisanje svih podataka pohranjenih u vašoj bazi podataka u oblaku) izravno iz izbornika za privatnost unutar naših aplikacija.

3. Prikupljanje, pohrana i uporaba osobnih podataka od strane posrednika

Za distribuciju naših aplikacija koristimo Apple App Store. Korištenjem ove usluge za preuzimanje naše aplikacije na vaš uređaj moguće je da se osobni podaci prenose trećim stranama. Također korištenjem drugih usluga poput sigurnosnog kopiranja podataka, funkcionalnosti sinkronizacije (putem CloudKit/ iClouda) i izvješća o padovima, moguće je da se osobni podaci prenose trećoj strani. Prilikom korištenja ovih usluga, pročitajte odgovarajuća pravila o privatnosti.
Za više informacija posjetite: https://www.apple.com/privacy/

4. Opća prava na zaštitu podataka

U skladu s GDPR -om, želimo biti sigurni da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće: - Pravo pristupa - Imate pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima. - Pravo na ispravak - Imate pravo zahtijevati da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni. - Pravo na brisanje - Imate pravo zahtijevati brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. - Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo na prigovor na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. - Pravo na prijenos podataka - Imate pravo zahtijevati da pod određenim uvjetima prenesemo podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili izravno vama. Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas na našu e -adresu: hi@kantt.com