Tietosuojakäytäntö

sovellukselle "Keittiöni"

 

Johdanto

Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoja siitä, miten keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojamääräysten ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

1. Tietojesi käsittelystä vastaavan osapuolen yhteystiedot

Yleisen tietosuoja -asetuksen (jäljempänä "GDPR") ja muiden kansallisten tietosuojalakien mukainen vastuuhenkilö on:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Saksa
Sähköposti: hi@kantt.com

2. Yleistä tietoa sovelluksemme suorittamasta tietojenkäsittelystä

Pääsääntöisesti sovelluksemme on suunniteltu keräämään mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Sovelluksemme asennetaan laitteellesi Apple App Storen kautta ja kaikki sovellusten ominaisuudet on rakennettu toimimaan laitteessa. Meillä ei ole palvelimia sovelluksillemme (paitsi Apple CloudKitin käyttö, katso alla), eikä tietoja siirretä meille. Jos suostut vapaaehtoisesti ja nimenomaisesti nimettömien virheraporttien lähettämiseen, voimme käyttää näitä tietoja Applen tarjoamien kehittäjätyökalujen kautta. Virheraportit eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Synkronoi toiminnot CloudKit® -sovelluksella
Sovelluksemme käyttävät Apple CloudKitiä helpona ja turvallisena tapana synkronoida tietoja Apple -laitteidesi välillä. Kun käytät CloudKitiä, tietosi tallennetaan yksityiseen tietokantaan Applen palvelimille, joihin emme pääse käsiksi. Synkronointitoiminto CloudKitin kautta on mahdollista vain, kun olet kirjautunut iCloud -tilillesi (ja hyväksyt asianomaiset tietosuojaehdot). Voit aina poistaa sovellustemme synkronointitoiminnon käytöstä laitteen asetusvalikosta (-> siirry iCloud-asetuksiin). Voit myös tehdä yksityisyyteen liittyviä pyyntöjä (esim. Poistaa kaikki pilvitietokantaasi tallennetut tiedot) suoraan sovelluksemme tietosuojavalikosta.

3. Välittäjät keräävät, tallentavat ja käyttävät henkilötietoja

Sovellusten jakeluun käytämme Apple App Storea. Käyttämällä tätä palvelua sovelluksemme lataamiseen laitteellesi on mahdollista, että henkilökohtaiset tiedot välitetään kolmansille osapuolille. Myös muiden palveluiden, kuten tietojen varmuuskopioinnin, synkronointitoimintojen (CloudKit/ iCloudin kautta) ja kaatumisraporttien avulla, on mahdollista, että henkilötiedot välitetään kolmansille osapuolille. Kun käytät näitä palveluja, lue vastaavat tietosuojakäytännöt.
Lisätietoja on osoitteessa: https://www.apple.com/fi/privacy/

4. Yleiset tietosuojaoikeudet

GDPR: n mukaisesti haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin: - Oikeus käyttää - Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi. - Oikeus oikaisuun - Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan kaikki tiedot, joiden uskot olevan epätarkkoja. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä täydentämään tiedot, joiden uskot olevan puutteellisia. - Oikeus tietojen poistamiseen - Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tietyin ehdoin. Oikeus rajoittaa käsittelyä - Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin. - Oikeus vastustaa käsittelyä - Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyämme tietyin ehdoin. - Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin ehdoin. Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: hi@kantt.com