Integritetspolicy

för appen "Mitt kök"

 

Inledning

Skyddet av dina uppgifter är viktigt för oss. Läs vår integritetspolicy för att lära dig mer om hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar din personliga information och vilka rättigheter du har som registrerad. Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med de lagstadgade dataskyddsföreskrifterna och denna dataskyddsförklaring.

1. Kontaktuppgifter till den part som är ansvarig för behandling av dina uppgifter

Den ansvariga i den mening som avses i den allmänna dataskyddsförordningen (nedan kallad "GDPR") och andra nationella dataskyddslagar är:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Tyskland
Mejl: hi@kantt.com

2. Allmän information om databehandling av vår app

Som en allmän regel är våra appar utformade för att samla in inga personuppgifter alls. Våra appar installeras på din enhet via Apple App Store och alla funktioner i apparna är byggda för att fungera på enheten. Vi har inga servrar för våra appar (förutom att använda Apple CloudKit, se nedan) och inga data överförs till oss. Om du frivilligt och uttryckligen godkänner överföringen av anonyma kraschrapporter kan vi komma åt denna information via utvecklarverktygen från Apple. Kraschrapporter innehåller ingen personlig information.

Synkronisera med CloudKit®
Våra appar använder Apple CloudKit som ett enkelt och säkert sätt att synkronisera data mellan dina Apple -enheter. När du använder CloudKit lagras dina data i en privat databas på Apples servrar som inte kan nås av oss. Synkroniseringsfunktioner via CloudKit är endast möjliga när du är inloggad på ditt iCloud -konto (och godkänner respektive sekretessvillkor). Du kan alltid inaktivera synkroniseringsfunktioner för våra appar i enhetens inställningsmeny (-> gå till iCloud-inställningar). Du kan också göra sekretessrelaterade förfrågningar (t.ex. för att radera all data som lagras i din molndatabas) direkt från sekretessmenyn inifrån våra appar.

3. Insamling, lagring och användning av personuppgifter av mellanhänder

För att distribuera våra appar använder vi Apple App Store. Genom att använda denna tjänst för att ladda ner vår app till din enhet är det möjligt att personlig information överförs till tredje part. Även genom att använda andra tjänster som säkerhetskopiering av data, synkroniseringsfunktioner (via CloudKit/ iCloud) och kraschrapporter är det möjligt att personuppgifter överförs till tredje part. När du använder dessa tjänster, vänligen läs motsvarande sekretesspolicy.
Mer information finns på: https://www.apple.com/privacy/

4. Allmänna dataskyddsrättigheter

I enlighet med GDPR vill vi se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande: - Rätten till åtkomst - Du har rätt att begära åtkomst till dina personuppgifter. - Rätten till rättelse - Du har rätt att begära att vi rättar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi fyller i den information som du anser är ofullständig. - Rätten att radera - Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa förutsättningar. Rätten att begränsa behandlingen - Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar. - Rätten att invända mot behandling - Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar. - Rätten till dataportabilitet - Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar. Om du gör en förfrågan har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på vårt e -postmeddelande: hi@kantt.com