Personvernerklæring

for appen "Kjøkkenet mitt"

 

Innledning

Beskyttelsen av dine data er viktig for oss. Vennligst les vår personvernerklæring for å lære mer om hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og ivaretar dine personlige opplysninger og hvilke rettigheter du har som registrert. Vi behandler dine personopplysninger konfidensielt og i samsvar med de lovfestede databeskyttelsesforskriftene og denne databeskyttelseserklæringen.

1. Kontaktinformasjon til parten som er ansvarlig for behandling av dataene dine

Den ansvarlige parten i henhold til General Data Protection Regulation (heretter kalt "GDPR") og andre nasjonale databeskyttelseslover er:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Tyskland
E -post: hi@kantt.com

2. Generell informasjon om databehandling av appen vår

Som en generell regel er appene våre designet for å samle ingen personopplysninger i det hele tatt. Appene våre er installert på enheten din via Apple App Store, og alle funksjonene i appene er bygget for å fungere på enheten. Vi har ingen servere for appene våre (unntatt bruk av Apple CloudKit, se nedenfor) og ingen data blir overført til oss. Hvis du frivillig og eksplisitt godtar overføring av anonyme krasjrapporter, kan vi få tilgang til denne informasjonen via utviklerverktøyene fra Apple. Krasjrapporter inneholder ingen personlig informasjon.

Synkroniser funksjonalitet ved hjelp av CloudKit®
Appene våre bruker Apple CloudKit som en enkel og sikker måte å synkronisere data mellom Apple -enhetene dine. Når du bruker CloudKit, lagres dataene dine i en privat database på Apple -servere som vi ikke har tilgang til. Synkroniseringsfunksjonalitet via CloudKit er bare mulig når du er logget på iCloud -kontoen din (og godtar de respektive personvernvilkårene). Du kan alltid deaktivere synkroniseringsfunksjonalitet for appene våre i enhetens innstillingsmeny (-> gå til iCloud-innstillinger). Du kan også sende forespørsler knyttet til personvern (f.eks. For å slette alle data som er lagret i din skydatabase) rett fra personvernmenyen fra appene våre.

3. Innsamling, lagring og bruk av personopplysninger av mellommenn

For å distribuere appene våre bruker vi Apple App Store. Ved å bruke denne tjenesten til å laste ned appen vår til enheten din, er det mulig at personlig informasjon blir overført til tredjeparter. Også ved å bruke andre tjenester som sikkerhetskopiering av data, synkroniseringsfunksjonalitet (via CloudKit/ iCloud) og krasjrapporter, er det mulig at personlige data blir overført til tredjepart. Når du bruker disse tjenestene, må du lese de tilsvarende personvernreglene.
For mer informasjon, besøk: https://www.apple.com/privacy/

4. Generelle databeskyttelsesrettigheter

I samsvar med GDPR vil vi sørge for at du er fullt klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende: - Retten til tilgang - Du har rett til å be om tilgang til dine personlige data. - Retten til utbedring - Du har rett til å be om at vi retter opplysninger du mener er unøyaktige. Du har også rett til å be om at vi fullfører informasjonen du mener er ufullstendig. - Retten til sletting - Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser. Retten til å begrense behandlingen - Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser. - Retten til å protestere mot behandling - Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser. - Retten til dataportabilitet - Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet til en annen organisasjon, eller direkte til deg, på visse vilkår. Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss på e -posten vår: hi@kantt.com